logo arhitecto

Folow Us

Locuinta M.RM

Design interior unicat – Apartament 4 camere în stil modern - Creat special pentru o familie tanara cu un copil, apartamentul de patru camere în stil modern unește caracteristicile unui design interior nonconformist.

Fiecare element reușește să confere locuinței un suflu fresh, dar în același timp extravagant. Texturile delicate, finisajele spectaculoase și materialele durabile se îmbină pentru a defini armonie vizuală și a-i surprinde chiar și pe cei mai pretențioși.

Pe lângă unicitatea design-ului, apartamentul a fost compartimentat în așa fel încât fiecare membru al familiei să se bucure de intimitatea de care are nevoie. 

Categoria:
Rezidential
Tip Proiect:
Design Interior
Suprafata:
aprox: 200 mp
Locatie:
Bucuresti, B.

Prezentare Proiect

Prezentare Proiect

Locuința a fost renovată de Marian Patru Renovation și are aproximativ 200 de mp, ceea ce oferă suficient spațiu atât pentru momentele de joacă, cât și pentru cele de relaxare.

Mixează elemente din două stiluri total diferite: clasic și modern, ceea ce îl transformă într-o alegere ideală pentru cei care își doresc experiențe complexe. Mobilierul a fost realizat pe comandă de MobilaArts, unul dintre furnizorii care pun accent pe importanța personalizării atunci când vine vorba de trasarea activităților de amenajare.

Corpurile de iluminat Neo Home maximizează cu succes efectul vizual, iar ușile fillo-murro Delta Studio ies în evidență prin eleganță și bun gust. Pe lângă estetica impecabilă, apartamentul mizează pe siguranță și funcționalitate. Prizele și întrerupătoarele de la Split Light, radiatoarele Romstal și plinta din polimer dur Deco Walls asigură standarde înalte de confort.

HOLUL DE LA INTRARE - UN PRIM CONTACT CU LOCUINȚA EXTRAVAGANTĂ

Prima impresie contează, mai ales când vine vorba de realizarea etapelor de design interior.

Am subliniat fiecare detaliu, tocmai pentru a reda sentimentul de acasă. Holul de la intrare a fost separat de camera de zi printr-un mobilier multifuncțional, ideal pentru depozitarea gecilor, paltoanelor și încălțămintei.

Tabloul electric amplasat fix lângă ușa de la intrare este mascat de un cuier din riflaje, care se poate deschide cu ușurință dacă este nevoie. Plafonierele Neo Home adaugă acea pată de culoare familiară.

Totul este completat de unicitatea tabloulului Mourals care combină diverse nuanțe de albastru.

CAMERA DE ZI - CONFORTUL DUS LA ALT NIVEL

Ideală pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi, camera de zi impresionează atât prin funcționalitate, cât și prin eleganță. Integrează un colțar generos și fotolii din piele Natuzzi Italia, care conferă un aspect cozy, de familie. Aici te poți retrage pentru a te izola de agitația cotidiană sau pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Zona în care este amplasat televizorul oled prezintă spații de depozitare ascunse și rafturi pentru decorațiuni, tocmai pentru a nu încărca din punct de vedere vizual.

Mobilierul a fost fabricat pe comandă din mdf mat, vopsit în două nuanțe neutre: alb și pal Egger. Șemineul electric este scos în evidență prin accente aurii, care aduc un plus de rafinament întregului design.

Lustra centrală Zambelis din gama Neo Home completează armonios jocul de lumini creat de scafa cu iluminat led, vopsită în interior cu decorativa Dune de la NovaColor.

Peretele care face legătura cu zona de noapte este vopsit cu decorative NovaColor și integrează lavabilă albă Color Smart. Deco Walls este furnizorul răspunzător pentru iluziile optice inedite de la nivelul pereților. Ușa care duce spre dormitoare este în ton cu nuanțele de alb și albastru folosite pentru a decora peretele.

Lângă canapeaua confortabilă se află o măsuță de cafea realizată pe comandă de Atelier Moldoveanu și un covor Mobexpert, cu o textură delicată. Totul este împachetat de somptuozitatea draperiilor Marady Design, colorate în albastru royal și gri.

O BUCĂTĂRIE - PE PLACUL CELOR PASIONAȚI DE GĂTIT

Modernă, cu un aspect luxos, bucătăria îmbină utilul cu plăcutul. Oferă o masă rotundă extensibilă Nomi, scaune din piele Mobexpert în nuanțe vibrante. Mobilierul este realizat din mdf pe comandă în stil minimalist, vopsit în culori baby blue și alb. Blatul generos permite pregătirea cu ușurință a preparatelor. De asemenea, mobilierul este conceput special pentru a incorpora obiecte electrocasnice Bosch.

Pereții marca Deco Walls prezintă decorative calcecruda din gama NovaColor care pot fi curățate cu ușurință datorită lacului de protecție aplicat. Tot la nivelul pereților se regăsesc plăci ceramice hexagonale Tonalite din colecția Exanuance de la Delta Studio.

Pardoseala integrează plăci ceramice de culoare gri antracit produse de Porcelanosa Grupo, care definitivează un contrast inedit. Finisajele delicate sunt accentuate de lumina creată de lustra Nova Luce de la NeoHome.

Intrarea în bucătărie este marcată de ușa filomuro, integrată în perete prin vopsea și brâuri decorative. Storurile de la geamuri Marady Design în nuanța baby blue aduc un suflu echilibrat elementelor de design interior.

DESIGN INTERIOR MINIMALIST - SUBLINIAT ÎN HOLUL DIN ZONA DE NOAPTE

Holul din zona dormitoarelor este amenajat simplu, de impact, fără artificii estetice. Pereții și tavanul integrează vopsea decorativă Dune de la NovaColor.

Aplicele led semnate Neo Home creează jocuri de lumini inedite pe perete și pardoseală. Ușile dormitoarelor sunt filomuro și definitivează cu succes un stil minimalist, bazat exclusiv pe armonie vizuală.

UN PLUS DE UNICITATE - ÎN DORMITORUL MATRIMONIAL

Patul generos de 180 x 200 cm, tapițat cu somieră rabatabilă, este realizat pe comandă de Mobila Arts. Confortul este sporit de zona de dressing, accesoriile cu acente aurii și lustra Maytoni cu pendule Novaluce din gama NeoHome.

Pereții marca Deco Walls prezintă decorative calcecruda din gama NovaColor care pot fi curățate cu ușurință datorită lacului de protecție aplicat. Tot la nivelul pereților se regăsesc plăci ceramice hexagonale Tonalite din colecția Exanuance de la Delta Studio.

De asemenea, dormitorul este compartimentat în așa fel încât să integreze toate elementele de care are nevoie un cuplu. Măsuța de make-up marca Mobila Arts, oglinda led realizată de Atelier Moldoveanu și spațiile de depozitare multifuncționale nu aveau așadar cum să lipsească din peisaj. Autenticitatea încăperii este subliniată de riflajele cu licheni verzi marca Green Mood și tabloul de perete Mourals. Draperiile de culoare vernil Marady Design permit lumii naturale să pătrundă înăuntru, ceea ce conferă o strălucire aparte zonei.

DORMITORUL COPILULUI – O ZONĂ DE POVESTE

BIROU MULTIFUNCȚIONAL – IDEAL PENTRU CEI CARE LUCREAZĂ DE ACASĂ

DESIGN INTERIOR ÎN ZONA DE BAIE – INTIMITATE ȘI BUN GUST

1. BAIE OASPEȚI

2. BAIE MATRIMONIALĂ

3. BAIE FETE

Elementele unice de design interior sunt cele care colorează orice locuință.

Apartamentul modern cu influențe clasice a fost amenajat cu atenție la detalii, tocmai de aceea fiecare încăpere prezintă acel ceva unicat, ieșit din comun. Totul se îmbină armonios, de la texturi și finisaje până la paletă cromatică și obiecte de mobilier.

Dacă și tu vrei să te bucuri de spații inedite, nu ezita să apelezi la o firma design interior! Contacteaza ArhitectO!

Get In Touch

Modalitatile de a ne contacta sunt variate si la indemana: poti completa formularul de mai jos, trimite un email, sau apela telefonic cu increderea ca datele tale vor fi respectate in concordanta cu legislatia in vigoare.