logo arhitecto

Folow Us

Servicii de Arhitectură - Definim Spații Inedite

La ArhitectO îți punem la dispoziție servicii de arhitectură executate la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și funcționalitate. Ne place să definim imposibilul mai ales când vine vorba de trasarea încăperilor și crearea conceptelor de design. Suntem adepții nonconformismului, dar și ai simplității. Armonia vizuală este scopul principal atunci când derulăm un proiect. De asemenea, ne dorim să ducem la rang de artă fiecare zonă din locuință, tocmai pentru a crea acel sentiment de acasă. Mergem pe principiul că orice detaliu aparent nesemnificativ poate fi transformat într-un element extravagant.

Servicii de Arhitectură - Cum arată proiectele noastre?

De-a lungul timpului am reușit să definitivăm o gamă variată de proiecte. De la fiecare am învățat câte ceva, tocmai de aceea am reușit să ne îmbunătățim tehnicile de lucru. Am reușit, de asemenea să mixăm lucruri inedite pentru a definitiva succesul din punct de vedere estetic.

Un proiect de arhitectura semnat de echipa ArhitectO impresionează prin:

Durabilitate

Durabilitate

Garantăm experiențe pe termen lung, nu doar idei ingenioase, dar care nu pot fi materializate. Mixăm strategii eficiente de compartimentare.

Personalizare

Personalizare

Fiecare proiect pe care l-am realizat de-a lungul timpului a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor tocmai pentru că a integrat soluții personalizate.

Functionalitate

Functionalitate

Cu ajutorul nostru te vei bucura mai mult ca sigur de spații fresh, în care poți realiza cu ușurință toate activitățile zilnice.

Servicii de Arhitectură - Cum sunt realizate etapele de lucru?

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi este organizarea.

Tocmai de aceea, când derulăm servicii de arhitectură urmăm câteva etape importante: 

Înainte de toate stabilim o întâlnire cu clientul pentru a stabili principalele caracteristici ale proiectului derulat. Este o discuție lejeră, în care schimbăm idei, informații și experiențe. Ascultăm cu atenție ceea ce își dorește clientul și luăm notițe pentru a ne asigura că nu uităm nimic. În cazul în care este necesar, oferim consultanță specializată și sfaturi prețioase despre modalitatea potrivită de trasare a spațiului.

 

Mai apoi, vizităm locul în care va urma să se materializeze proiectul pentru a căpăta o imagine de ansamblu asupra lucrării. De asemenea, luăm măsurători și trasăm primele schițe ale proiectului.

Întocmim toate documentațiile pentru a obține aprobările necesare. Ne ocupăm cu profesionalism de toate etapele aferente procesului birocratic. Tocmai de aceea, nu va mai trebui să pierzi timp prețios pentru a demara activitățile de construcție. 
Imediat după ce punem cap la cap toate detaliile lucrării trecem la treaba propriu-zisă. Trasăm încăperile în așa fel încât să ofere locatarilor intimitatea de care au nevoie. Delimităm cu atenție zona de zi de cea de noapte și alocăm fiecărei camere un rol practic. În cazul în care avem de-a face cu un proiect de mici dimensiuni, reducem pe cât posibil soluțiile de compartimentare pentru a nu da senzația de prea plin.  
Pe lângă definitivarea unui mediu relaxant ne asigurăm că îndeplinim toate standardele de siguranță. Compartimentăm spațiul în funcție de amplasarea sistemelor de instalații. Astfel, ne asigură că nu intervin probleme tehnice sau situații neprevăzute. 

 În final, prezentăm proiectul la data stabilită la începutul colaborării. Ascultăm cu atenție feedback-ul primit din partea clientului și facem modificările aferente în cazul în care este necesar. Suntem perfecționiști în adevăratul sens al cuvântului.

Ce Spun Beneficiarii Nostri Despre Experienta Lor Cu ArhitectO

Arhitectura este o adevărată artă, tocmai pentru că ne permite să ne exprimăm imaginația. Trasăm încăperile și mixăm culori, texturi și finisaje diverse pentru a ajunge la rezultatele dorite. Este o muncă care, pe lângă creativitate, necesită și o atenție deosebită la detalii. Însă, nimic nu devine prea dificil pentru echipa ArhitectO. Principiile care ne ajută să atingem succesul de fiecare dată sunt:

Confortul clienților este un aspect foarte important pentru noi – Ne dorim cu orice preț ca la finalul fiecărui proiect, clienții să se bucure de un ambient relaxant. O locuință, pe lângă aspectul estetic inedit, ar trebui să devină o adevărată oază de liniște pentru locatari. Tocmai de aceea, noi mizăm pe crearea unor spații confortabile. 
Chiar dacă ne place nonconformismul, nu ne abatem de la reguli – Arhitectura nu se poate face altfel decât prin respectarea unor principii care țin de analizarea spațiului. Vrem să ieșim din tipare, dar niciodată nu schimbăm regulile pe care orice specialist le urmează cu strictețe. 
Suntem la curent cu noile tendințe din domeniu – Chiar dacă am acumulat suficientă experiență pentru a îndeplini întocmai cerințele clienților, ne place să învățăm lucruri noi. Urmărim cu interes ceea ce se întâmplă pe piață, tocmai pentru a ne depăși limitele. 

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre activitățile noastre poți completa rapid formularul de mai jos.

Te vom contacta în cel mai scurt timp. Ne poți găsi de asemenea și la numărul de telefon 07ARHITECT (0727 448 328) sau pe adresa de e-mail: arhitectura@arhitecto.ro.

Alege cu încredere echipa ArhitectO și bucură-te de servicii de arhitectură de calitate superioară!