Birou: Calea 13 Septembrie, nr. 231A | Orar: 10:00 - 18:00 | E-mail: office@arhitecto.ro | Contact: 07ARHITECT

Despre noi

 

MISIUNEA NOASTRĂ


CUM  REPREZENTĂM NOI LUMEA ARHITECTURII

Misiunea noastra este aceea de a oferi beneficiarilor noștri idei și soluții de design inovativ-excepționale prin contopirea creativă a cerintelor individuale, in armonizarea spatiului si crearea valentelor personalizate prin intermediul stiintei si artei, scrupulos aplicate. Soluțiile noastre de proiectare reies dintr-un proces echilibrat de colaborare care încurajează echipele profesionale multidisciplinare să conceapa alternative, să împărtășească cunoștințe și să creeze modalități noi de a pune in acord destinatia spatiului construit.

 

VIZIUNEA NOASTRĂ


CUM VEDEM NOI LUMEA ARHITECTURII

Considerăm că, pentru a identifica si satisface necesitatile beneficiarilor, este necesara abordarea holistica a spatiului, aceasta fiind o imbinare de arhitectura si design. Importanta a ceea ce asezi intr-o incapere este invariabila modului in care aceasta este construita, pentru instaurarea sentimentului de identificare, regasire si inspiratie.


 
ARHITECT.O  CREEAZA EXPERIENTE, NU DOAR PROIECTE SI SPATII!

 


In timp ce anumiti arhitecti au o viziune specifica cu privire la activitatea lor, ARHITECTO ofera un portofoliu cu diversitate in stil si inspiratie, fiind importanta conceperea de spatii care sa oglindeasca necesitatile si dorintele beneficiarilor.

 

FILOZOFIA NOASTRĂ


CUM SIMȚIM NOI LUMEA ARHITECTURII

ARHITECTO, fondată de arh. Onisim BULGARIU împreună cu arh. Andreea-Iulia TURBATU, în anul 2017, oferă o gamă completă de servicii de arhitectură, design interior și servicii conexe, îmbinând soluții funcționale și tehnice în construirea mediului care vă reprezintă. Filozofia noastră este aceea de a crea proiecte inovatoare, unice și expresive, materializand în același timp telurile și viziunea beneficiarului.

Echipa ARHITECTO, este o echipă dinamică de arhitecți cu experiență, dornica de a elabora eficient și rapid expresia fizică a ideilor, viziunii și creativității în tandem cu dorințele dumneavoastră și îndeplinind exigențele de calitate, funcționalitate și cost.

Considerăm că în realizarea unui proiect, specializarile implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie să conlucreze pentru a defini un intreg indivizibil. Arhitectura, structura și instalațiile asigură calitățile unei cladiri: compoziția, funcționalitatea, siguranța, confortul, eficiența și întreținerea în timp. În acest scop, ARHITECTO preia proiectele în calitate de Proiectant General, asigurând prin colaboratori toate specializarile necesare în realizarea acestora.

 

 

 

DE CE NOI?


6 MOTIVE SĂ ALEGI ARHITECTO

 

1. EFICIENȚA

Folosim instrumente de proiectare de ultimă generație și resursele dinamice ale proiectelor pentru a asigura o livrare eficientă în termeni de timp, calitate și valoare intrinseca, în fiecare etapă a proiectului.


 
2. EXPERIENȚA

ARHITECTO este un birou de arhitectură infiintat in 2017 si este format din arhitecți, arhitecți asociați și ingineri specialisti cu o experiență în domeniu de peste 10 ani.


 
3. COMUNICARE

Beneficiarilor noștri, li se aduce la cunostinta orice aspect, atat pe partea de proiectare, cat si pe partea de implementare a proiectului. Intrebarile dumneavoastra primesc raspuns cu promtitudine.


 
4. RECOMANDAREA CONSTRUCTORULUI

Recomandarea constructorului reprezinta un element important in activitatea noastra. Arhitecții care doresc să elaboreze soluții practice, accesibile, care rezolvă probleme și care concep un proiect de calitate sunt în legatură stransă și colaborare pe toata durata execuției proiectului cu constructorul pentru implementarea acestuia și remedierea eventualelor situatii apărute pe parcurs.


 
5. AFINITATE

Calitatea umana in afaceri reprezinta un aspect foarte important pentru noi si de aceea tratativele in persoana sunt esentiale pentru succesul proiectelor noastre – suntem pe intelesul tuturor, mobilizatori exceptionali si lideri naturali in echipele de proiectare.


 
6. ANGAJAMENTUL FAȚĂ DE SUSTENABILITATE

Credem că sustenabilitatea este imperativă! Venim in intampinarea beneficiarilor nostri să realizeze proiecte durabile în moduri avantajoase și ușor de înțeles.

 

Echipa noastră

Creativitate | Profesionalism | Experiență | Dinamism

Mirela D.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:50+02:00
Echipa Arhitect.O a dat dovada de profesionalism si multa implicare. Colaborarea a fost una reusita, atat pe parcursul dezvoltarii proiectului, cat si in faza de implementare a acestuia. Pentru micile probleme neprevazute, s-au gasit repede rezolvari. Seriozitate maxima, idei, colaborare eficienta. Ii recomand cu mare incredere.

Daniel I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:12:31+02:00
Raport calitate/pret 10+ Recomand Arhitect.O

Ionuț T.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:36+02:00
Cu prilejul achizitionarii unui apartament, am avut ocazia sa colaborez cu cei de la echipa Arhitect.O. Comunicarea a fost excelenta, am primit asistenta pe toate planurile, de la alegerea finisajelor interioare, a culorilor peretilor si pana la organizarea si realizarea mobilierului. Le multumesc pentru profesionalism, atentia la detalii si nu in ultimul rand pentru rabdarea lor.

Marina M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:57+02:00
Recomand cu mare drag echipa Arhitect.O! Inca de la inceput, Andreea a dat dovada de profesionalism, implicare si pasiune pentru munca. I-am prezentat ideile si asteptarile noastre, urmand sa ni le puna pe "hartie". Apoi am sters sau adaugat pana cand am obtinut exact ceea ce am visat. Nu suntem niste persoane pe care le multumesti usor si Andreea a facut fata provocarii - a ascultat fiecare cerinta a noastra si a venit cu noi idei pana cand am reusit sa materializam toate dorintele noastre. Pentru cine doreste calitate si o casa asa cum a visat, recomand echipa Arhitect.O si garantez ca merge la sigur, totul fiind facut cu pasiune si dedicare totala. Multumim pentru ajutorul vostru!

Roxana I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:07:01+02:00
Arhitect.O este o echipa cu oameni minunati, frumosi, promti, foarte bine pregatiti, intr-un cuvant o echipa de PROFESIONISTI care inca de la prima intalnire ne-au oferit incredere si ne-au convins ca orice vis poate deveni realitate...am creat impreuna proiectul casei mult visate, design interior si am creat amintiri frumoase din aceasta colaborare. Va multumim pentru implicare, profesionalism si pentru tot ce ati facut pentru noi... Sunteti echipa care din partea noastra va primi recomandari din suflet!!!

Georgiana I.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:16+02:00
Colaborarea cu echipa Arhitect.O a fost impecabila. O echipa de arhitecti tineri,inventivi, informati si promti. A fost o plăcere să lucrez cu ei și nu pot decât să le mulțumesc pentru profesionalism, corectitudine și pasiunea pentru perfecțiune și frumos de care au dat dovada pe parcursul colaborarii noastre!

Cornelius M.

ArhitectO
5
2022-08-05T16:34:21+02:00
Andreea and Onisim developed an awesome design for our big family apartment. The end result is a high-end, functional apartment that we love. So we highly recommend ArhitectO for their professional interior design services.

Tiberiu F.

ArhitectO
5
2021-01-20T05:18:46+02:00
Am ales sa colaborez cu firma Arhitect.O pentru o bucatarie clasica. Nu mi-am imaginat ca o bucatarie poate sa aiba foarte multe elemente (atat practice cat si decorative) care sa it idea atatea batai de cap si sa te faca sa analizezi situatia din mai multe perspective. Am dorit o bucatarie functionala, practica, incapatoare, cu un design imaginat de catre noi si am fost foarte surprinsi de rezultatul final propus de catre Andreea. Andreea a fost foarte asertiva, ne-a ajutat cu idei, a facut modificari de nenumarate ori astfel incat noi sa fim multumiti iar mobila sa se poata realiza. Citeste mai mult...

Ramona M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:34+02:00
O echipa de profesionisti tineri si pasionati. Proiectul pe care l-am dorit a fost personalizat foarte bine conform nevoilor noastre. Recomand cu incredere!

Sebastian O.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:29+02:00
Echipa Arhitect.O s-a ridicat intotdeauna la nivelul exigentelor noastre, desi proiectele pe care le desfasuram impreuna impun standarde inalte de profesionalism si seriozitate, precum si un nivel foarte mare de implicare. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la produsele si serviciile partenerului nostru, Arhitect.O. Ne-a oferit solutiile tehnice de care aveam nevoie si s-a adaptat tuturor schimbarilor survenite. Aprecieri oamenilor competenti cu care am lucrat si multumiri pentru promtitudine! Asadar, multumim Arhitect.O!

Costin M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:52+02:00
Am "creat" interiorul apartamentului impreuna cu Arhitect.O. Am pornit de la ideile noastre, am primit feedback, am primit și soluții, am construit împreună, iar la final ne-am ales cu o casa amenajata pentru sufletul nostru.
5
11
ArhitectO

BENEFICIARI:

 
 

PARTENERI:

 
 
07ARHITECT