logo arhitecto

Folow Us

ARHITECTO

AVIZARE AUTORIZARE ISU

WORKING HOURS
Lun – Vin: 10.00 – 18.00

WE ARE HERE
Calea 13 Septembrie, 231A, B

Hotărârea de Guvern nr. 571 din 10 August 2016

În temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, al art. 30 alin. (4) și art. 47 alin. (1) și (2) din Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 43 lit. a) din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Guvernul României...

Constructii si Amenajari Care se Supun Autorizarii

Autorizatiile de securitate la incendiu sunt documente emise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov in conditiile art. 30 din Legea nr. 307/2006 cu completarile si modificarile ulterioare, pentru categoriile de constructii si amenajari prevazute la art. 1 din H.G.R. nr. 1739/2006, modificata si completata cu H.G.R. nr. 19/2014.
AVANTAJELE NOASTRE:

Cei Mai Buni Arhitecți și Ingineri de Instalații

SERVICII COMPLETE

Oferim servicii de Proiectare Arhitectură și realizare Scenariu de Securitate la Incendiu, Proiectare Instalații cu rol de Securitate la Incendiu, Expertize Tehnice și Evaluare de Risc de Incendiu cât și Verificare de Proiecte pentru obținerea Avizului de Securitate la Incendiu respectiv pentru obținerea Autorizației de Securitate la Incendiu.

STANDARDE

Cele mai noi standarde și normative in domeniul serviciilor de proiectare în vederea obținerii Autorizației de Securitate la Incendiu, sunt însușite de câtre echipa de specialiști ARHITECTO.

PROFESIONALISM

Fundamentele sunt diligența și profesionalismul dedicate beneficiarilor proiectelor noastre.

DEZVOLTARE

ARHITECTO te susține in dezvoltarea afacerii tale prin colaborarea cu echipa noastră de specialiști cu experientă și profesionalism dedicat, pentru obținerea Avizului de Securitate la Incendiu cât și pentru obținerea Autorizatiei de Securitate la Incendiu, elaborând soluții specifice imobilului tau.

CE VĂ OFERIM:

Soluții Complete pentru Avizarea ISU și Autorizarea ISU

Soluțiile de Avizare și Autorizare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) sunt necesare pentru a asigura că activitățile desfășurate într-un anumit spațiu sunt conforme cu normele și regulamentele privind prevenirea și limitarea efectelor unor situații de urgență.

Printre soluțiile de Avizare și Autorizare ISU se numără: avizele și autorizațiile pentru construcții și amenajări interioare, autorizațiile pentru funcționarea unor obiective cu risc crescut, autorizațiile de exploatare pentru instalații și echipamente cu risc de incendiu, precum și alte avize și autorizații specifice activităților desfășurate.

Ghid-uri si informatii pentru Avizare / Autorizare ISU

GHID ISU PRIVIND AVIZAREA / AUTORIZAREA

Avizare – Autorizare Securitate la Incendiu / Protecție Civilă

Lista Documentelor Necesare Avizarii / Autorizarii

H.G. 862/2016

Se aprobă categoriile de construcţii la care este obligatorie realizarea adăposturilor de protecţie civilă, prevăzute în anexa …

H.G. 862/2016

Se aprobă categoriile de construcţii la care este obligatorie realizarea adăposturilor de protecţie civilă, prevăzute în anexa …

Legea 307/2006

Apărarea împotriva incendiilor reprezintă ansamblul integrat de activități specifice, măsuri și sarcini organizatorice, tehnice …
TESTIMONIALS

What People Say About Our Architecture Studio

GET IN TOUCH!

WORKING HOURS
Mon – Sun: 7.00 – 22.00

WE ARE HERE
27 Division St, New York, USA