logo arhitecto

Folow Us

Design Interior – Creăm Experiențe, Nu Doar Spații

Dacă ar trebui să descriem ArhitectO în doar câteva cuvinte, acelea ar fi: spații inedite, experiențe complexe și servicii de design interior executate ca la carte. Punem accent întotdeauna pe crearea unui tot unitar perfect, capabil să definească armonia vizuală, dar și să atragă toate privirile. Ne place să jonglăm cu forme, texturi și finisaje pentru a crea imposibilul în materie de design. De asemenea, apreciem unicitatea lucrurilor simple. Știm că de cele mai multe ori încăperile aeriste, aranjate minimalist sunt cele care oferă locuinței acel ceva familiar. Tocmai de aceea, sunt mai apreciate comparativ cu variantele extravagante, nonconformiste.

Design Interior – Ce Presupune Gama De Servicii?

De-a lungul timpului am reușit să ducem la bun sfârșit numeroase proiecte de design interior, care mai de care mai interesante. De la fiecare am învățat câte ceva, ceea ce ne-a ajutat să ne îmbunătățim rapid tehnicile de lucru și să dobândim o imagine de ansamblu asupra domeniului.

Am dezvoltat trei servicii principale, pe care le ducem de fiecare dată la rang de artă:

Proiectare Arhitectură

Proiectare Arhitectură

Ne ocupăm cu atenție de realizarea proiectelor de arhitectură. Echipa noastră este formată exclusiv din specialiști cu experiență, care știu să rezolve chiar și cele mai complexe proiecte. Avem o viziune care trece dincolo de standardele industriei, ceea ce ne ajută să îi surprindem plăcut chiar și pe cei mai pretențioși. De asemenea, suntem atenți să aliniem totul la standardele de siguranță și multifuncționalitate aflate în vigoare.

Design Interior

Design Interior

Mai apoi, colorăm spațiul cu ajutorul secretelor de design interior. Stabilim stilul de amenajare potrivit și alegem materialele ideale. Colaborăm cu unii dintre cei mai apreciați producători de mobilier și decorațiuni: Mobila Arts, Natuzzi, Delta Studio sau Deco Walls. Punem foarte mult accent pe importanța durabilității și a confortului. La final, fiecare spațiu va prinde contururi spectaculoase și îți va oferi momente constante de relaxare.

Asistență de Santier

Asistență de Santier

Îți oferim suport și consultanță specializată, indiferent de stadiul în care se află construcția. Facem vizite pe șantier ori de câte ori este necesar pentru a ne asigura că totul se derulează conform așteptărilor. În plus, intervenim rapid în cazul în care apar probleme tehnice sau situații neprevăzute.

Design Interior – De Ce Să Alegi Soluțiile Noastre?

Nu prea ne place să vorbim despre ceea ce știm să facem, ci mai degrabă să dovedim că ne numărăm printre cei mai buni.

Totuși, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre noi:

Suntem la curent cu noile tendințe din industrie

De-a lungul anilor am reușit să dezvoltăm strategii eficiente și soluții ingenioase. Însă, noi mergem pe principiul că întotdeauna este loc de mai bine. Așadar, suntem la curent cu noile modalități de lucru sau materiale utilizate pentru definitivarea unei locuințe inedite.

Mizăm pe seriozitate, indiferent de situație

Nu ne place să ne încălcăm promisiunile. Tocmai de aceea, ai garanția că proiectul va fi predat la data stabilită. În cazul în care intervin urgențe sau erori tehnice informăm imediat clientul și decidem un alt timp de livrare.

Creativitatea nu are limite

Pe lângă munca tehnică pe care trebuie să o derulăm, serviciile de amenajări interioare nu ar avea niciun farmec dacă nu ne-am folosi creativitatea. Este practic o muncă fără rezultate. Astfel, imediat după ce ne-am asigurat că spațiul este delimitat corespunzător, lăsăm imaginația să lucreze. Privim totul în detaliu pentru a ne asigura că între simplitate și extravaganță există un echilibru.

Colaborarea cu noi te va surprinde plăcut

Suntem arhitecți cu suflete de artiști. Avem o înclinație aparte pentru tot ceea ce înseamnă frumos. Tocmai de aceea, seriozitatea este completată de prietenie, deschidere și transparență. Îți stăm la dispoziție ori de câte ori ai nevoie și nu ezităm să condimentăm totul cu un strop de umor.

Ce Spun Beneficiarii Nostri Despre Experienta Lor Cu ArhitectO

Misiunea noastră este să revoluționăm domeniul arhitecturii cu idei ingenioase și soluții de design neobișnuite. Iubim ceea ce facem și ne dorim cu orice preț să oferim fiecărui client șansa de a se bucura de locuința la care a visat dintotdeauna. Sentimentul de acasă este unul dintre cele mai frumoase senzații pe care le poți experimenta vreodată. Îmbinăm știința și arta pentru a ajunge la rezultatele dorite și a defini soluții personalizate. Fiecare locuință este specială în felul ei, tocmai pentru că poartă amprenta personalității locatarilor. Noi creăm concepte ieșite din tipare, împărtășim idei și experiențe și ne adaptăm în funcție de complexitatea proiectului abordat. Totul este cu și despre echilibru.

Viziunea noastră are în prim plan partea holistică a arhitecturii. Nu contează să fie frumos, ci să te facă să te simți bine. O locuință amenajată corect este cea care oferă sentimente de identificare și regăsire. Așadar, regulile de arhitectură și design sunt mixate armonios pentru a atinge succesul. 

Printre valorile pe care ni le asumăm se numără:

Personalizare

Personalizare

Totul este adaptat în funcție de cerințele și nevoile clientului.

Corectitudine

Corectitudine
Punem accent pe siguranță, multifuncționalitate și confort.

Profesionalism

Profesionalism
Suntem de ceva timp pe piață și ne mândrim cu vaste cunoștințe în domeniu.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea nu ezita să completezi formularul de mai jos. Ne poți găsi de asemenea și la numărul de telefon 07ARHITECT (0727 448 328) sau pe adresa de e-mail: designinterior@arhitecto.ro. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp și vom stabili împreună o întâlnire în care să discutăm pe larg toate detaliile proiectului.

ArhitectO este aici pentru a-ți oferi spații multifuncționale, care să te reprezinte în totalitate.

Bucură-te de experiențe unice și optează cu încredere pentru serviciile noastre de design interior!