Birou: Calea 13 Septembrie, nr. 231A | Orar: 10:00 - 18:00 | E-mail: office@arhitecto.ro | Contact: 07ARHITECT
Design de interior - Arhitect.O / Autographe
Locuinta P+1E T.IA - Bucuresti, B

Descrierea proiectului

Categoria:Rezidential
Tip:Design de interior
Regim de inaltime:P + 1E
Suprafata:aprox. 260 mp
Locatie:Bucuresti, B
Autori:ArhitectO si Autographe

În locuința cu două niveluri, scara reprezintă puntea de legatură dintre zona de zi și zona de noapte. Holul de acces în locuință, caracterizat prin finisaje de culoare albă cu inserții negre, este un spațiu luminos care te invită să descoperi locuința. În continuarea acestuia se desfașoară zona de zi ce integrează într-un open space camera de zi, locul de luat masa și bucătăria. Spațiul configurat este flexibil și oferă rezidentilor diferite scenarii de utilizare în viața lor cotidiană. Scafele și profilele decorative de inspirație clasică flanchează pereții și plafoanele încăperilor, aducând un plus de rafinament. Influențele clasice sunt regăsite, de asemenea, în canapele, fotolii și celelalte corpuri de iluminat. Terasa, acoperită cu o pergolă, comunică direct cu zona de zi și se transformă într-un spațiu de relaxare la limita dintre interior și exterior.

Georgiana I.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:16+02:00
Colaborarea cu echipa Arhitect.O a fost impecabila. O echipa de arhitecti tineri,inventivi, informati si promti. A fost o plăcere să lucrez cu ei și nu pot decât să le mulțumesc pentru profesionalism, corectitudine și pasiunea pentru perfecțiune și frumos de care au dat dovada pe parcursul colaborarii noastre!

Mirela D.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:50+02:00
Echipa Arhitect.O a dat dovada de profesionalism si multa implicare. Colaborarea a fost una reusita, atat pe parcursul dezvoltarii proiectului, cat si in faza de implementare a acestuia. Pentru micile probleme neprevazute, s-au gasit repede rezolvari. Seriozitate maxima, idei, colaborare eficienta. Ii recomand cu mare incredere.

Tiberiu F.

ArhitectO
5
2021-01-20T05:18:46+02:00
Am ales sa colaborez cu firma Arhitect.O pentru o bucatarie clasica. Nu mi-am imaginat ca o bucatarie poate sa aiba foarte multe elemente (atat practice cat si decorative) care sa it idea atatea batai de cap si sa te faca sa analizezi situatia din mai multe perspective. Am dorit o bucatarie functionala, practica, incapatoare, cu un design imaginat de catre noi si am fost foarte surprinsi de rezultatul final propus de catre Andreea. Andreea a fost foarte asertiva, ne-a ajutat cu idei, a facut modificari de nenumarate ori astfel incat noi sa fim multumiti iar mobila sa se poata realiza. Citeste mai mult...

Marina M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:57+02:00
Recomand cu mare drag echipa Arhitect.O! Inca de la inceput, Andreea a dat dovada de profesionalism, implicare si pasiune pentru munca. I-am prezentat ideile si asteptarile noastre, urmand sa ni le puna pe "hartie". Apoi am sters sau adaugat pana cand am obtinut exact ceea ce am visat. Nu suntem niste persoane pe care le multumesti usor si Andreea a facut fata provocarii - a ascultat fiecare cerinta a noastra si a venit cu noi idei pana cand am reusit sa materializam toate dorintele noastre. Pentru cine doreste calitate si o casa asa cum a visat, recomand echipa Arhitect.O si garantez ca merge la sigur, totul fiind facut cu pasiune si dedicare totala. Multumim pentru ajutorul vostru!

Ionuț T.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:36+02:00
Cu prilejul achizitionarii unui apartament, am avut ocazia sa colaborez cu cei de la echipa Arhitect.O. Comunicarea a fost excelenta, am primit asistenta pe toate planurile, de la alegerea finisajelor interioare, a culorilor peretilor si pana la organizarea si realizarea mobilierului. Le multumesc pentru profesionalism, atentia la detalii si nu in ultimul rand pentru rabdarea lor.

Sebastian O.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:29+02:00
Echipa Arhitect.O s-a ridicat intotdeauna la nivelul exigentelor noastre, desi proiectele pe care le desfasuram impreuna impun standarde inalte de profesionalism si seriozitate, precum si un nivel foarte mare de implicare. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la produsele si serviciile partenerului nostru, Arhitect.O. Ne-a oferit solutiile tehnice de care aveam nevoie si s-a adaptat tuturor schimbarilor survenite. Aprecieri oamenilor competenti cu care am lucrat si multumiri pentru promtitudine! Asadar, multumim Arhitect.O!

Ramona M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:34+02:00
O echipa de profesionisti tineri si pasionati. Proiectul pe care l-am dorit a fost personalizat foarte bine conform nevoilor noastre. Recomand cu incredere!

Cornelius M.

ArhitectO
5
2022-08-05T16:34:21+02:00
Andreea and Onisim developed an awesome design for our big family apartment. The end result is a high-end, functional apartment that we love. So we highly recommend ArhitectO for their professional interior design services.

Daniel I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:12:31+02:00
Raport calitate/pret 10+ Recomand Arhitect.O

Costin M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:52+02:00
Am "creat" interiorul apartamentului impreuna cu Arhitect.O. Am pornit de la ideile noastre, am primit feedback, am primit și soluții, am construit împreună, iar la final ne-am ales cu o casa amenajata pentru sufletul nostru.

Roxana I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:07:01+02:00
Arhitect.O este o echipa cu oameni minunati, frumosi, promti, foarte bine pregatiti, intr-un cuvant o echipa de PROFESIONISTI care inca de la prima intalnire ne-au oferit incredere si ne-au convins ca orice vis poate deveni realitate...am creat impreuna proiectul casei mult visate, design interior si am creat amintiri frumoase din aceasta colaborare. Va multumim pentru implicare, profesionalism si pentru tot ce ati facut pentru noi... Sunteti echipa care din partea noastra va primi recomandari din suflet!!!
5
11
ArhitectO

Living room + Bucataria

Mobilierul bucătăriei este unul clasic și elegant, din MDF frezat de culoare albă, cu mânere cromate, rezultând astfel o îmbinare echilibrată între latura funcțională și cea estetică. Chiuveta și spațiul pentru mic dejun sunt înglobate într-un mobilier de tip insulă.

Hol parter

Sub scara interioară există un grup sanitar de dimensiuni reduse, dar care iese din tipare prin pereții zugrăviți cu vopsea argintie. Pentru a valorifica spațiul la maximum, sub rampa mai puțin înaltă a scării se regăsește un spațiu de depozitare cu sertare.

Baie Parter

Dormitor matrimonial - parter

Dormitorul pentru oaspeți are baie proprie și reiterează abordarea estetică a locuinței. Baia este finisată cu mozaic și plăci ceramice cu model oriental, iar mobilierul de culoare galbenă întregește vizual compoziția.

Dormitor matrimonial

La etaj, în dormitorul matrimonial, pereții sunt acoperiți cu un tapet de inspirație clasică, iar dimensiunile dressingului și a băii satisfac solicitarile beneficiarilor. În baia matrimonială am optat pentru plăci ceramice în nuanțe neutre, completate de obiectele sanitare albe și mobilier de culoarea lemnului.

Dormitor copil

În dormitorul copilului am propus un perete – accent, decorat cu tapet cu un model geometric, pentru un plus de dinamism și personalitate. Patul este de dimensiuni generoase, iar mobilierul în stil clasic contrabalansează aerul contemporan al acestuia. Baia proprie a dormitorului este finisată cu gresie cu model oriental și plăci ceramice alb-crem pe pereți.

Cu peretii și plafoanele albe, albul devine tema principală a acestei amenajări, iar paleta de culori caldă și pardoselile cu parchet de lemn oferă ambianțe elegante și neostentative. Atenția la detalii reprezintă instrumentul principal folosit în conturarea spațiilor. Încăperile au fost valorificate prin elemente de  decor rafinate, iar mobilierul este unul practic și deservește toate funcțiunile necesare locuirii contemporane. Locuința se tranformă, astfel, într-un cămin sau un refugiu spre care tind beneficiarii la finalul unei zile aglomerate.

NE ASIGURAM CA ARHITECTO VA RAMANE CONSTANT IN MINTEA CLIENTILOR NOSTRI CA O MARCA DE INCREDERE!

Contacteaza-ne!

Calea 13 Septembrie, nr. 231A, Sector 5 – BUCURESTI

E-mail: office@arhitecto.ro

Programul nostru este de Luni – Vineri / 10:00 – 18:00

Unde ne mai puteti gasi

  BENEFICIARI:

   
   

  PARTENERI:

   
   
  07ARHITECT