Birou: Calea 13 Septembrie, nr. 231A | Orar: 10:00 - 18:00 | E-mail: office@arhitecto.ro | Contact: 07ARHITECT
Design de interior - Arhitect.O
Casa M.RM - Mogosoaia, IF

Descrierea proiectului

Categoria:Rezidential
Tip:Design de interior
Regim de inaltime:P + 1E
Suprafata:aprox. 140 mp
Locatie:Mogosoaia, IF

Punctul de plecare al acestui proiect a pornit de la ideea ca întreg spațiul să fie mobilat funcțional, cu un design modern, simplu, dar care să emane o atmosferă caldă și primitoare. Pe lista de prioritați, o cerintă de mare importanță a fost aceea de a crea cat mai multe spații ascunse pentru depozitare.

Această amenajare este definită de stilul modern cu influențe scandinave.

Locuința este formată pe două niveluri. La parter exista zona de zi, ce conține o bucătărie funcțională, o baie și un living spațios ce integrează și locul de luat masa. 

Etajul este format exclusiv din zona de noapte, având un dormitor matrimonial alăturat băii și dressing-ului, două dormitoare pentru copii, precum și o baie comună.

Marina M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:57+02:00
Recomand cu mare drag echipa Arhitect.O! Inca de la inceput, Andreea a dat dovada de profesionalism, implicare si pasiune pentru munca. I-am prezentat ideile si asteptarile noastre, urmand sa ni le puna pe "hartie". Apoi am sters sau adaugat pana cand am obtinut exact ceea ce am visat. Nu suntem niste persoane pe care le multumesti usor si Andreea a facut fata provocarii - a ascultat fiecare cerinta a noastra si a venit cu noi idei pana cand am reusit sa materializam toate dorintele noastre. Pentru cine doreste calitate si o casa asa cum a visat, recomand echipa Arhitect.O si garantez ca merge la sigur, totul fiind facut cu pasiune si dedicare totala. Multumim pentru ajutorul vostru!
0
1
ArhitectO

Living room

Living-ul emană un aer fresh dat de paleta de culori aleasă: verde, galben, gri și culoarea stejarului. Toată mobila este atent plasată în punctele cheie ale camerei astfel încat din orice unghi privit, camera te invită la relaxare. Corpurile de iluminat, micile detalii decorative ajută la atmosfera cosy a camerei.

Bucataria

Bucataria se caracterizează prin linii drepte, simple, deschideri de tip push-on sau mânere ascunse. Mobilierul este de culoare albă cu accente verde smarald, pentru un plus de eleganță. Blatul de lucru este unul generos, în forma de L, de culoare gri beton. Toate electrocasnicele sunt incorporate, pentru a forma un tot unitar. In locul clasicei placări cu faianță, s-a optat pentru placare cu sticla termorezistentă neagră cu accente de culorii vii.

Baie Parter

Baia din parter este finisată cu placi ceramice de la Kerama Marazzi și Keramyth care redau textura caldă a lemnului, dar totodată și pe cea rece a betonului; rezultatul este realizarea unei ambianțe contrastante și primitoare. În baie au fost prevazute obiecte freestanding de la Dalet, precum și un duș walk-in îmbrăcat cu mozaic.

Casa scarii

Nici holul nu a fost neglijat în această amenajare, mai ales că acesta reprezintă primul contact cu întreaga locuință. În holul de la intrarea în locuință, care face legatura între cele două niveluri, dar și între încăperile din parter, au fost create spații de depozitare – gândite pe verticală pentru a economisi spațiu, o băncuță și un cuier, ambele integrate în mobilier și având un rol practic. Holul a fost pus în valoare prin îmbinarea neregulată a hexagoanelor ceramice cu parchetul de culoare albă. Pentru a mări vizual lățimea holului, a fost amplasată o oglindă vis-à-vis de ansamblul de mobilier. Astfel a fost creată o încăpere caldă și primitoare.

Dormitor matrimonial

În secunda în care intri în dormitorul matrimonial simți că iei o gură de aer proaspăt datorită îmbinărilor de culori, a decorațiunilor fine, a tapetului și a corpurilor de iluminat care dau o notă elegantă camerei. Dormitorul împreună cu baia și dressing-ul continuă tema cromatică din întreaga amenajare. Baia  este finisată cu placi ceramice de la Kerama Marazzi, în culori deschise, accentele de culoare fiind date de piesele de mobilier. Cada și lavoarele freestanding de la Dalet completează cadrul elegant al băii.

Dormitor copii - fete

Dormitoarele copiilor sunt proiectate în același stil fresh, pastrând în ambele camere ideea de ,,poveste pentru copii’’. În aceste camere s-a dorit crearea unei lumi de basm pentru cei mici, folosind astfel culori pline de viață, care sa-i conducă spre o lume imaginară plină de bucurie, entuziasm, curaj și optimism.  Culorile predominante sunt albastru – cer pentru baiețel și roz pastel pentru fetițe

Dormitor copii - baiat

Dormitoarele copiilor sunt proiectate în același stil fresh, pastrând în ambele camere ideea de ,,poveste pentru copii’’. În aceste camere s-a dorit crearea unei lumi de basm pentru cei mici, folosind astfel culori pline de viață, care sa-i conducă spre o lume imaginară plină de bucurie, entuziasm, curaj și optimism.  Culorile predominante sunt albastru – cer pentru baiețel și roz pastel pentru fetițe

Baie etaj

Baia comună dormitoarelor celor mici emană un aer jucauș și energic  datorită faianței de la Kerama Marazzi aplicată dinamic pe perete.

Folosirea lemnului, a betonului, precum și a accentelor de culoare pe pereți și pardoseli, ajută la obținerea eleganței și a căldurii spațiilor interioare.

NE ASIGURAM CA ARHITECTO RAMANE CONSTANT IN MINTEA CLIENTILOR NOSTRI CA O MARCA DE INCREDERE!

Contacteaza-ne!

Calea 13 Septembrie, nr. 231A, Sector 5 – BUCURESTI

E-mail: office@arhitecto.ro

Programul nostru este de Luni – Vineri / 10:00 – 18:00

Unde ne mai puteti gasi

  BENEFICIARI:

   
   

  PARTENERI:

   
   
  07ARHITECT