Birou: Calea 13 Septembrie, nr. 231A | Orar: 10:00 - 18:00 | E-mail: office@arhitecto.ro | Contact: 07ARHITECT
Design de interior - Arhitect.O
Apartament C.CS - Bucuresti, B

Descrierea proiectului

Categoria:Rezidential
Tip:Design de interior
Regim de inaltime:1E
Suprafata:aprox. 125 mp
Locatie:Bucuresti

Conturarea unei locuințe elegante și confortabile, pe care  proprietarii să o poată numi cu adevărat „acasă”, a constituit direcția generatoare a acestei amenajări. Interiorul se dezvăluie vizitatorului într-un stil modern cu influențe clasice, în tonuri neutre, completate de culori contrastante ce dau viaţă şi autenticitate spaţiului locuit.

Zona de zi a fost gândită ca un open space, cu minime delimitări structurale: holul, livingul, bucătăria și spaţiul de luat masa comunică liber, într-un ambient fluid și dinamic. Pereții în nuanțe deschise amplifică vizual încăperile, în timp ce accentele de turcoaz, auriu și inserțiile din lemn dau relief și revigorează vizual atmosfera.

Ramona M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:34+02:00
O echipa de profesionisti tineri si pasionati. Proiectul pe care l-am dorit a fost personalizat foarte bine conform nevoilor noastre. Recomand cu incredere!

Daniel I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:12:31+02:00
Raport calitate/pret 10+ Recomand Arhitect.O

Mirela D.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:50+02:00
Echipa Arhitect.O a dat dovada de profesionalism si multa implicare. Colaborarea a fost una reusita, atat pe parcursul dezvoltarii proiectului, cat si in faza de implementare a acestuia. Pentru micile probleme neprevazute, s-au gasit repede rezolvari. Seriozitate maxima, idei, colaborare eficienta. Ii recomand cu mare incredere.

Sebastian O.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:29+02:00
Echipa Arhitect.O s-a ridicat intotdeauna la nivelul exigentelor noastre, desi proiectele pe care le desfasuram impreuna impun standarde inalte de profesionalism si seriozitate, precum si un nivel foarte mare de implicare. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la produsele si serviciile partenerului nostru, Arhitect.O. Ne-a oferit solutiile tehnice de care aveam nevoie si s-a adaptat tuturor schimbarilor survenite. Aprecieri oamenilor competenti cu care am lucrat si multumiri pentru promtitudine! Asadar, multumim Arhitect.O!

Georgiana I.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:16+02:00
Colaborarea cu echipa Arhitect.O a fost impecabila. O echipa de arhitecti tineri,inventivi, informati si promti. A fost o plăcere să lucrez cu ei și nu pot decât să le mulțumesc pentru profesionalism, corectitudine și pasiunea pentru perfecțiune și frumos de care au dat dovada pe parcursul colaborarii noastre!

Cornelius M.

ArhitectO
5
2022-08-05T16:34:21+02:00
Andreea and Onisim developed an awesome design for our big family apartment. The end result is a high-end, functional apartment that we love. So we highly recommend ArhitectO for their professional interior design services.

Ionuț T.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:36+02:00
Cu prilejul achizitionarii unui apartament, am avut ocazia sa colaborez cu cei de la echipa Arhitect.O. Comunicarea a fost excelenta, am primit asistenta pe toate planurile, de la alegerea finisajelor interioare, a culorilor peretilor si pana la organizarea si realizarea mobilierului. Le multumesc pentru profesionalism, atentia la detalii si nu in ultimul rand pentru rabdarea lor.

Costin M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:52+02:00
Am "creat" interiorul apartamentului impreuna cu Arhitect.O. Am pornit de la ideile noastre, am primit feedback, am primit și soluții, am construit împreună, iar la final ne-am ales cu o casa amenajata pentru sufletul nostru.

Roxana I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:07:01+02:00
Arhitect.O este o echipa cu oameni minunati, frumosi, promti, foarte bine pregatiti, intr-un cuvant o echipa de PROFESIONISTI care inca de la prima intalnire ne-au oferit incredere si ne-au convins ca orice vis poate deveni realitate...am creat impreuna proiectul casei mult visate, design interior si am creat amintiri frumoase din aceasta colaborare. Va multumim pentru implicare, profesionalism si pentru tot ce ati facut pentru noi... Sunteti echipa care din partea noastra va primi recomandari din suflet!!!

Tiberiu F.

ArhitectO
5
2021-01-20T05:18:46+02:00
Am ales sa colaborez cu firma Arhitect.O pentru o bucatarie clasica. Nu mi-am imaginat ca o bucatarie poate sa aiba foarte multe elemente (atat practice cat si decorative) care sa it idea atatea batai de cap si sa te faca sa analizezi situatia din mai multe perspective. Am dorit o bucatarie functionala, practica, incapatoare, cu un design imaginat de catre noi si am fost foarte surprinsi de rezultatul final propus de catre Andreea. Andreea a fost foarte asertiva, ne-a ajutat cu idei, a facut modificari de nenumarate ori astfel incat noi sa fim multumiti iar mobila sa se poata realiza. Citeste mai mult...

Marina M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:57+02:00
Recomand cu mare drag echipa Arhitect.O! Inca de la inceput, Andreea a dat dovada de profesionalism, implicare si pasiune pentru munca. I-am prezentat ideile si asteptarile noastre, urmand sa ni le puna pe "hartie". Apoi am sters sau adaugat pana cand am obtinut exact ceea ce am visat. Nu suntem niste persoane pe care le multumesti usor si Andreea a facut fata provocarii - a ascultat fiecare cerinta a noastra si a venit cu noi idei pana cand am reusit sa materializam toate dorintele noastre. Pentru cine doreste calitate si o casa asa cum a visat, recomand echipa Arhitect.O si garantez ca merge la sigur, totul fiind facut cu pasiune si dedicare totala. Multumim pentru ajutorul vostru!
5
11
ArhitectO

Living room

Livingul, de o formă neregulată, are un aspect echilibrat și aerisit datorită paletei de culori alese. Nuanțele neutre sau reci – alb, gri și turcoaz – sunt temperate de prezenţa caldă a lemnului în piesele de mobilier și pe pardoseală. Piesa centrală a livingului este șemineul electric încastrat în perete, în fața căruia orbitează zona pentru discuții. Influențele stilului clasic se regăsesc în profilele decorative de la nivelul tavanului, în plinte și tapițeria fotoliilor, care aduc un plus de rafinament încăperii. Corpurile de iluminat întregesc o atmosferă caldă a încăperii

Hol intrare

Zona de zi a fost gândită ca un open space, cu minime delimitări structurale: holul, livingul, bucătăria și spaţiul de luat masa comunică liber, într-un ambient fluid și dinamic. Pereții în nuanțe deschise amplifică vizual încăperile, în timp ce accentele de turcoaz, auriu și inserțiile din lemn dau relief și revigorează vizual atmosfera.

Bucatarie

Mobilierul din bucătărie, cu fronturi reliefate în stil clasic, conduce registrul cromatic spre suprafețe albe, însă compensează prin inserțiile minimaliste de lemn. Din cauza dimensiunilor reduse, în locul clasicei mese am optat pentru un blat în dreptul ferestrei, care serveste drept loc de luat masa. Tabloul cu licheni și plante stabilizate reprezintă un element verde spectaculos și insolit, fără să necesite condiții speciale de întreținere.

Dormitor matrimonial

Dormitorul matrimonial reiterează linia clasică și elegantă din restul încăperilor. Am îmbinat funcționalitatea și confortul, realizând, astfel, un refugiu spre care tind beneficiarii la finalul unei zile aglomerate. Nuanța de verde închis inspiră siguranță și echilibru, în timp ce tapetul, patul tapițat și corpurile de iluminat accentuează atmosfera romantică a dormitorului.

Dormitor copil

Amenajarea dormitorului copilului a fost dirijată de pasiunea acestuia – șahul. Mobilierul este unul practic și deservește toate funcțiunile necesare unui adolescent: birou, dulap de haine și bibliotecă. Spațiul capată personalitate datorită stickerelor decorative în forma pieselor de șah de pe fronturile dulapului. Nuanțele de albastru, care inspiră încredere și calm, se regăsesc în diverse texturi: pe pereți, draperii și pe pat, contrastând delicat cu galbenul de pe mobilier și covor.

Baie

În ambele bai, am folosit, atât pe pardoseală, cât și pe pereți, travertinul în diverse forme – plăci mari sau mozaic. Pentru supradimensionarea vizuală a băilor, în zona lavoarelor am optat pentru oglinzi de mari dimensiuni. În baia comună am ales un lavoar freestanding din travertin și un duș de tip walk-in, iar în baia matrimonială am optat pentru două lavoare pe blat din travertin și o cadă încastrabilă.

Încercând să satisfacem nevoia de destindere şi de creare a unui mediu propice momentelor de calitate, am trecut cu meticulozitate prin toate aspectele practice ale locuirii contemporane și am valorificat spațiile prin elemente de decor elegante și culori bogate inspirate din natură.

NE ASIGURAM CA ARHITECTO VA RAMANE CONSTANT IN MINTEA CLIENTILOR NOSTRI CA O MARCA DE INCREDERE!

Contacteaza-ne!

Calea 13 Septembrie, nr. 231A, Sector 5 – BUCURESTI

E-mail: office@arhitecto.ro

Programul nostru este de Luni – Vineri / 10:00 – 18:00

Unde ne mai puteti gasi

  BENEFICIARI:

   
   

  PARTENERI:

   
   
  07ARHITECT