Birou: Calea 13 Septembrie, nr. 231A | Orar: 10:00 - 18:00 | E-mail: office@arhitecto.ro | Contact: 07ARHITECT

ARHITECTO CREEAZĂ EXPERIENțE, NU DOAR PROIECTE SI SPAțII!

 

PROIECTE DE ARHITECTURĂ ȘI DESIGN INTERIOR   – CONCEPTE CREATIVE ȘI SPAȚII MULTIFUNCȚIONALE
 

 

Creat special pentru cei care își doresc o locuință altfel, portofoliul nostru de proiecte de arhitectură și design interior duce autenticitatea la alt nivel. ArhitectO este despre armonie vizuală, dar și despre concepte creative, capabile să definitiveze spații unice.

Ne dorim cu orice preț să oferim fiecărui client șansa de a se bucura de rezultate inedite. De cele mai multe ori, amenajarea pe cont propriu a unei locuințe devine o adevărată provocare, mai ales dacă nu ai cunoștințe în domeniu. Ai o imagine de ansamblu, dar nu știi cum să îmbini toate elementele în așa fel încât totul să iasă conform așteptărilor. Aici intrevenim noi. Echipa noastră este formată exclusiv din specialiști cu experiență în arhitectură și amenajări interioare. Tocmai de aceea varianta finală îi va surprinde plăcut chiar și pe cei mai pretențioși.

 


 

NE MÂNDRIM DE ASEMENEA ȘI CU ALTE AVANTAJE CARE NE AJUTĂ DE FIECARE DATĂ SĂ TRANSFORMĂM OBIȘNUITUL ÎN EXTRAORDINAR:

Suntem atenți la fiecare detaliu

Este un „defect” profesional pe care l-am dobândit de-a lungul timpului. Oricât de complex ar fi un proiect, noi avem răbdare să analizăm toate elementele. Privim în ansamblu totul, tocmai pentru a atinge echilibrul estetic.

Putem mixa mai multe stiluri de amenajare

Nu derulăm doar proiecte standard, care abordează un singur stil, ci putem îmbina fără probleme două alternative. Astfel, dacă iubești simplitatea, dar în același timp îți place să ieși din tipare, un apartament modern cu influențe clasice devine soluția ideală. Știm să adaptăm fiecare activitate în funcție de nevoile clientului.

Mizăm pe seriozitate, indiferent de situație

Suntem responsabili, răbdători și prietenoși. Tocmai de aceea, colaborarea cu noi îți va oferi mai mult ca sigur experiențe plăcute.

Îți punem la dispoziție un raport calitate-preț avantajos

Corectitudinea este o valoare la care ținem foarte mult. Îți punem la dispoziție așadar prețuri convenabile și proiecte impresionante.

Ramona M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:34+02:00
O echipa de profesionisti tineri si pasionati. Proiectul pe care l-am dorit a fost personalizat foarte bine conform nevoilor noastre. Recomand cu incredere!

Tiberiu F.

ArhitectO
5
2021-01-20T05:18:46+02:00
Am ales sa colaborez cu firma Arhitect.O pentru o bucatarie clasica. Nu mi-am imaginat ca o bucatarie poate sa aiba foarte multe elemente (atat practice cat si decorative) care sa it idea atatea batai de cap si sa te faca sa analizezi situatia din mai multe perspective. Am dorit o bucatarie functionala, practica, incapatoare, cu un design imaginat de catre noi si am fost foarte surprinsi de rezultatul final propus de catre Andreea. Andreea a fost foarte asertiva, ne-a ajutat cu idei, a facut modificari de nenumarate ori astfel incat noi sa fim multumiti iar mobila sa se poata realiza. Citeste mai mult...

Daniel I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:12:31+02:00
Raport calitate/pret 10+ Recomand Arhitect.O

Mirela D.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:50+02:00
Echipa Arhitect.O a dat dovada de profesionalism si multa implicare. Colaborarea a fost una reusita, atat pe parcursul dezvoltarii proiectului, cat si in faza de implementare a acestuia. Pentru micile probleme neprevazute, s-au gasit repede rezolvari. Seriozitate maxima, idei, colaborare eficienta. Ii recomand cu mare incredere.

Georgiana I.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:16+02:00
Colaborarea cu echipa Arhitect.O a fost impecabila. O echipa de arhitecti tineri,inventivi, informati si promti. A fost o plăcere să lucrez cu ei și nu pot decât să le mulțumesc pentru profesionalism, corectitudine și pasiunea pentru perfecțiune și frumos de care au dat dovada pe parcursul colaborarii noastre!

Sebastian O.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:29+02:00
Echipa Arhitect.O s-a ridicat intotdeauna la nivelul exigentelor noastre, desi proiectele pe care le desfasuram impreuna impun standarde inalte de profesionalism si seriozitate, precum si un nivel foarte mare de implicare. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la produsele si serviciile partenerului nostru, Arhitect.O. Ne-a oferit solutiile tehnice de care aveam nevoie si s-a adaptat tuturor schimbarilor survenite. Aprecieri oamenilor competenti cu care am lucrat si multumiri pentru promtitudine! Asadar, multumim Arhitect.O!

Roxana I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:07:01+02:00
Arhitect.O este o echipa cu oameni minunati, frumosi, promti, foarte bine pregatiti, intr-un cuvant o echipa de PROFESIONISTI care inca de la prima intalnire ne-au oferit incredere si ne-au convins ca orice vis poate deveni realitate...am creat impreuna proiectul casei mult visate, design interior si am creat amintiri frumoase din aceasta colaborare. Va multumim pentru implicare, profesionalism si pentru tot ce ati facut pentru noi... Sunteti echipa care din partea noastra va primi recomandari din suflet!!!

Costin M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:52+02:00
Am "creat" interiorul apartamentului impreuna cu Arhitect.O. Am pornit de la ideile noastre, am primit feedback, am primit și soluții, am construit împreună, iar la final ne-am ales cu o casa amenajata pentru sufletul nostru.

Ionuț T.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:36+02:00
Cu prilejul achizitionarii unui apartament, am avut ocazia sa colaborez cu cei de la echipa Arhitect.O. Comunicarea a fost excelenta, am primit asistenta pe toate planurile, de la alegerea finisajelor interioare, a culorilor peretilor si pana la organizarea si realizarea mobilierului. Le multumesc pentru profesionalism, atentia la detalii si nu in ultimul rand pentru rabdarea lor.

Marina M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:57+02:00
Recomand cu mare drag echipa Arhitect.O! Inca de la inceput, Andreea a dat dovada de profesionalism, implicare si pasiune pentru munca. I-am prezentat ideile si asteptarile noastre, urmand sa ni le puna pe "hartie". Apoi am sters sau adaugat pana cand am obtinut exact ceea ce am visat. Nu suntem niste persoane pe care le multumesti usor si Andreea a facut fata provocarii - a ascultat fiecare cerinta a noastra si a venit cu noi idei pana cand am reusit sa materializam toate dorintele noastre. Pentru cine doreste calitate si o casa asa cum a visat, recomand echipa Arhitect.O si garantez ca merge la sigur, totul fiind facut cu pasiune si dedicare totala. Multumim pentru ajutorul vostru!

Cornelius M.

ArhitectO
5
2022-08-05T16:34:21+02:00
Andreea and Onisim developed an awesome design for our big family apartment. The end result is a high-end, functional apartment that we love. So we highly recommend ArhitectO for their professional interior design services.
5
11
ArhitectO

 

PROIECTE DESIGN INTERIOR – PAȘI DE REALIZARE

 


Experiența ArhitectO este despre unicitate și eficiență. Fiecare proiect arhitectură și design interior este special în felul său. Însă, urmăm aceiași pași de realizare:

 • Într-o primă fază discutăm pe larg cu beneficiarul pentru a înțelege ceea ce își dorește. Majoritatea persoanelor care apelează la serviciile noastre nu știu exact ceea ce vor de la noua locuință. Însă, oferim consultanță specializată, ceea ce ne ajută să ajungem rapid la un numitor comun. Împărtășim idei și personalizăm totul în funcție de cerințele beneficiarului.
 • Trasăm câteva schițe inițiale și începem să creăm conceptul care să se potrivească specificațiilor tehnice pe care le prezintă proiectul. Înainte de toate, ne ocupăm cu atenție de etapele de arhitectură și/sau de design interior. Analizăm toate încăperile și luăm măsurători pentru a nu afecta armonia vizuală. În plus, fiecare cameră prezintă o importanță deosebită. Delimităm corespunzător zona de zi și cea de noapte și alocăm fiecăreia o stare de spirit. Dormitorul este despre liniște și intimitate, livingul despre momente unice alături de cei dragi, baia despre relaxare și camera copilului despre jocuri și povești inedite.
 • Pe tot parcursul colaborării ținem legătura cu beneficiarii, tocmai pentru a ne asigura că totul iese perfect. Personalizarea stă la baza fiecărei etape de realizare a proiectului.
 • Mai apoi, trecem la activitățile de execuție. Alegem materialele potrivite, definim paleta cromatică și ne decidem asupra finisajelor ideale. Colaborăm cu furnizori de încredere, care ne asigură rezultate impresionante. Printre ei se numără: Concept Hub, London Stone, Delta Studio, Color Smart, Mobila Dalin, Atelier Moldoveanu, Neo Home sau Deco Walls.
 • În final, prezentăm rezultatul final la data stabilită. Suntem atenți la feedback-ul primit din partea beneficiarilor, tocmai pentru a ne îmbunătăți tehnicile de lucru. De asemenea, în cazul în care intervin situații urgente nu ezităm să intervenim imediat.

 


 

PRIN CE SE CARACTERIZEAZĂ GAMA NOASTRĂ DE PROIECTE DE ARHITECTURĂ ȘI DESIGN INTERIOR?

arhitecto ao

Eleganță

Atât obiectele de mobilier, cât și decorativele pentru pereți sunt concepute special pentru a crea efecte vizuale inedite. Locuința va căpăta rapid un aer spectaculos, dar în același timp familiar. Aici te vei putea bucura atât de momente unice alături de cei dragi, cât și de clipe de relaxare după zilele obositoare de muncă.

Echilibru

Conceptul de bază al fiecărui proiect, indiferent de complexitatea pe care o prezintă. Nu ne dezicem de la regulile care ne-au ajutat să definim elemente impresionante de design interior. În ceea ce privește activitățile de arhitectură, ne asigurăm așadar că armonia este cea care domnește în fiecare încăpere din locuință, fie că e vorba de living, dormitor sau bucătărie.

Durabilitate

Utilizăm materiale premium, de cea mai bună calitate, tocmai pentru a elimina riscul problemelor tehnice sau situațiilor neprevăzute. Furnizorii noștri sunt recunoscuți pe piață pentru standardele înalte de calitate și profesionalism pe care le oferă. Tocmai de aceea, proiectul va reuși să își păstreze strălucirea aparte o perioadă lungă de timp.

Nonconformism

Chiar dacă optezi pentru un design minimalist, ne asigurăm că oferă acea pată de culoare inedită, capabilă să atragă toate privirile. Marca ArhitectO se va vedea în fiecare element din locuință.

Contactează-ne!

Dacă vrei să afli mai multe despre serviciile ArhitectO ai la dispoziție portofoliul nostru cu proiecte de arhitectură și de design interior.

Ne poți contacta de asemenea telefonic, pe e-mail sau prin completarea formularului de mai jos.

Răspundem cu promptitudine oricărei cereri, indiferent de complexitatea pe care o prezintă.

Mizează pe autenticitate și alege cu încredere ArhitectO, echipa ta de bază în arhitectură și design interior!

Calea 13 Septembrie, nr. 231A, Sector 5 – BUCURESTI

Programul nostru este de Luni – Vineri / 10:00 – 18:00

Unde ne mai puteti gasi

  BENEFICIARI:

   
   

  PARTENERI:

   
   
  07ARHITECT