Birou: Calea 13 Septembrie, nr. 231A | Orar: 10:00 - 18:00 | E-mail: office@arhitecto.ro | Contact: 07ARHITECT

Politică de confidențialitate

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al Arhitect.O, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dvs. in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit acest document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, prin site-ul nostru web sau de pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Arhitect.O este denumirea comerciala a S.C. ONISIM ARCHITECTURE and DESIGN S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in BUCURESTI, Bd. Drumul Taberei, nr. 75, bl. TS39, et. 4, ap. 25, sector 6, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/4735/2017, cod unic de inregistrare fiscala 37342355 (in continuare “Arhitect.O” sau “noi“). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs. cu caracter personal.

07ARHITECT