Birou: Calea 13 Septembrie, nr. 231A | Orar: 10:00 - 18:00 | E-mail: office@arhitecto.ro | Contact: 07ARHITECT
Arhitectura - ArhitectO / Autographe
Locuinta P+1 T.AI - Bucuresti, B
Arhitectura - ArhitectO
Locuinta P+1 C.IM - Domnesti, IF
Design interior - ArhitectO
Apartament C.SC - Bucuresti, B
Arhitectura - ArhitectO
Locuinta P+1 I.DR - Clinceni, IF
Arhitectura - ArhitectO
Locuinta P+1 I.SC - Glina, IF
Design interior - ArhitectO
Locuinta P+1 M.RM - Mogosoaia, IF
Design interior - ArhitectO
Locuinta P+1 S.DV - Pantelimon, IF
Design interior - ArhitectO / Autographe
Locuinta P+1 T.AI - Bucuresti, B

ARHITECTO CREEAZA EXPERIENTE, NU DOAR PROIECTE SI SPATII!

Marina M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:57+02:00
Recomand cu mare drag echipa Arhitect.O! Inca de la inceput, Andreea a dat dovada de profesionalism, implicare si pasiune pentru munca. I-am prezentat ideile si asteptarile noastre, urmand sa ni le puna pe "hartie". Apoi am sters sau adaugat pana cand am obtinut exact ceea ce am visat. Nu suntem niste persoane pe care le multumesti usor si Andreea a facut fata provocarii - a ascultat fiecare cerinta a noastra si a venit cu noi idei pana cand am reusit sa materializam toate dorintele noastre. Pentru cine doreste calitate si o casa asa cum a visat, recomand echipa Arhitect.O si garantez ca merge la sigur, totul fiind facut cu pasiune si dedicare totala. Multumim pentru ajutorul vostru!

Costin M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:52+02:00
Am "creat" interiorul apartamentului impreuna cu Arhitect.O. Am pornit de la ideile noastre, am primit feedback, am primit și soluții, am construit împreună, iar la final ne-am ales cu o casa amenajata pentru sufletul nostru.

Georgiana I.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:16+02:00
Colaborarea cu echipa Arhitect.O a fost impecabila. O echipa de arhitecti tineri,inventivi, informati si promti. A fost o plăcere să lucrez cu ei și nu pot decât să le mulțumesc pentru profesionalism, corectitudine și pasiunea pentru perfecțiune și frumos de care au dat dovada pe parcursul colaborarii noastre!

Tiberiu F.

ArhitectO
5
2021-01-20T05:18:46+02:00
Am ales sa colaborez cu firma Arhitect.O pentru o bucatarie clasica. Nu mi-am imaginat ca o bucatarie poate sa aiba foarte multe elemente (atat practice cat si decorative) care sa it idea atatea batai de cap si sa te faca sa analizezi situatia din mai multe perspective. Am dorit o bucatarie functionala, practica, incapatoare, cu un design imaginat de catre noi si am fost foarte surprinsi de rezultatul final propus de catre Andreea. Andreea a fost foarte asertiva, ne-a ajutat cu idei, a facut modificari de nenumarate ori astfel incat noi sa fim multumiti iar mobila sa se poata realiza. Citeste mai mult...

Daniel I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:12:31+02:00
Raport calitate/pret 10+ Recomand Arhitect.O

Ramona M.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:34+02:00
O echipa de profesionisti tineri si pasionati. Proiectul pe care l-am dorit a fost personalizat foarte bine conform nevoilor noastre. Recomand cu incredere!

Cornelius M.

ArhitectO
5
2022-08-05T16:34:21+02:00
Andreea and Onisim developed an awesome design for our big family apartment. The end result is a high-end, functional apartment that we love. So we highly recommend ArhitectO for their professional interior design services.

Ionuț T.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:36+02:00
Cu prilejul achizitionarii unui apartament, am avut ocazia sa colaborez cu cei de la echipa Arhitect.O. Comunicarea a fost excelenta, am primit asistenta pe toate planurile, de la alegerea finisajelor interioare, a culorilor peretilor si pana la organizarea si realizarea mobilierului. Le multumesc pentru profesionalism, atentia la detalii si nu in ultimul rand pentru rabdarea lor.

Mirela D.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:50+02:00
Echipa Arhitect.O a dat dovada de profesionalism si multa implicare. Colaborarea a fost una reusita, atat pe parcursul dezvoltarii proiectului, cat si in faza de implementare a acestuia. Pentru micile probleme neprevazute, s-au gasit repede rezolvari. Seriozitate maxima, idei, colaborare eficienta. Ii recomand cu mare incredere.

Roxana I.

ArhitectO
5
2021-01-07T01:07:01+02:00
Arhitect.O este o echipa cu oameni minunati, frumosi, promti, foarte bine pregatiti, intr-un cuvant o echipa de PROFESIONISTI care inca de la prima intalnire ne-au oferit incredere si ne-au convins ca orice vis poate deveni realitate...am creat impreuna proiectul casei mult visate, design interior si am creat amintiri frumoase din aceasta colaborare. Va multumim pentru implicare, profesionalism si pentru tot ce ati facut pentru noi... Sunteti echipa care din partea noastra va primi recomandari din suflet!!!

Sebastian O.

ArhitectO
5
2021-01-01T00:00:29+02:00
Echipa Arhitect.O s-a ridicat intotdeauna la nivelul exigentelor noastre, desi proiectele pe care le desfasuram impreuna impun standarde inalte de profesionalism si seriozitate, precum si un nivel foarte mare de implicare. Am apelat si apelam in continuare cu incredere la produsele si serviciile partenerului nostru, Arhitect.O. Ne-a oferit solutiile tehnice de care aveam nevoie si s-a adaptat tuturor schimbarilor survenite. Aprecieri oamenilor competenti cu care am lucrat si multumiri pentru promtitudine! Asadar, multumim Arhitect.O!
5
11
ArhitectO

Despre noi

Ne asiguram ca ArhitectO ramane constant in mintea clientilor nostri ca o marca de incredere!

 

MISIUNEA NOASTRĂ


CUM  REPREZENTĂM NOI LUMEA ARHITECTURII

Misiunea noastra este aceea de a oferi beneficiarilor noștri idei și soluții de design inovativ-excepționale prin contopirea creativă a cerintelor individuale, in armonizarea spatiului si crearea valentelor personalizate prin intermediul stiintei si artei, scrupulos aplicate. Soluțiile noastre de proiectare reies dintr-un proces echilibrat de colaborare care încurajează echipele profesionale multidisciplinare să conceapa alternative, să împărtășească cunoștințe și să creeze modalități noi de a pune in acord destinatia spatiului construit.

 

VIZIUNEA NOASTRĂ


CUM VEDEM NOI LUMEA ARHITECTURII

Considerăm că, pentru a identifica si satisface necesitatile beneficiarilor, este necesara abordarea holistica a spatiului, aceasta fiind o imbinare de arhitectura si design. Importanta a ceea ce asezi intr-o incapere este invariabila modului in care aceasta este construita, pentru instaurarea sentimentului de identificare, regasire si inspiratie.

Proiectare arhitectura

Elaboram proiectele de arhitectura si le armonizam cu proiectele de structuri si de instalatii. Totodata intocmim documentatiile necesare avizarii si aprobarii acestora.

Design interior

Impreuna cu dvs. umanizam si infrumusetam spatiile de locuit, de munca sau de recreere. Redecoram, alegem cele mai frumoase materiale si finisaje. Va vom surprinde placut.

Asistenta de santier

Suntem alaturi de dvs. in fazele importante ale constructiei, venim de câte ori este nevoie si ne asiguram ca tot ce am convenit se materializeaza corect!

Contacteaza-ne!

Calea 13 Septembrie, nr. 231A, Sector 5 – BUCURESTI

Programul nostru este de Luni – Vineri / 10:00 – 18:00

Unde ne mai puteti gasi

  Blog

  BENEFICIARI:

   
   

  PARTENERI:

   
   
  07ARHITECT